Welkom bij Klik op huizen makelaardij.

Wij zijn al 10 jaar een persoonlijk, enthousiast makelaarskantoor in het flevogebied.

Makelaardij Klik op huizen concentreert zich op aan- en verkoop van woonhuizen, mogelijk in combinatie van wonen/werken in Flevoland zoals Almere, Zeewolde, Lelystad en Dronten. Uiteraard verzorgen wij ook de taxatie of gratis waardebepaling van uw woning in Almere, Lelystad en Dronten.

Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij en een goede kijk op de huidige markt kunnen wij u op een professionele manier van dienst zijn bij verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare makelaar die u kwaliteit, flexibiliteit en een goede bereikbaarheid biedt. Wij vinden het elke keer weer een uitdaging om aan uw wens te voldoen. Bij Klik op huizen makelaardij staat U centraal.

Onze werkwijze en visie is duidelijk en helder. U weet bij ons waar u aan toe bent.

Klik op huizen makelaardij is gecertificeerd en aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), VastgoedCert, NRVT en de NWWI, waardoor u er zeker van bent dat u te maken heeft met een kwalitatief goed kantoor en dat uw rechten beschermd zijn.

Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis, een verkoop- of aankoopgesprek.

U kunt ons bereiken op telefoon: 036 - 5222355 of mobiel: 06 - 24250795. Uiteraard kunt u ons ook mailen, info@klikophuizen.nl.